Baldai iš dėžučių

Dėžučių ir visokiausių popierinių pakuočių lieka dažnai ir daug. Kvaila būtų jas išmesti, verčiau pasigaminkime baldus žaisliukams!

Spinta centrine

Drabužių spinta

Tai – buvusi kavos dėžutė, o šiandien – lėlytės spinta, net su antresole! Kanceliariniu peiliuku išpjaunamos durelės. Iš standaus mėlyno popieriaus padaromas karnizas, iškerpamos pakabos bei rankenėlės. Beliko susikabinti rūbelius.

1

Valandėlė vonioje

Arbatos dėžutės kraštą iškirpkite ir atverskite. Taip atsiradusioje vertikalioje sienelėje lipniąja juostele pritvirtinamas veidrodėlis. Vonia apklijuojama šviesiu popieriumi. Čiaupas su rankenėlėmis yra nulipdyti iš plastilino, o vandenį imituoja blizgantis dovanų popierius. Tikra Barbės svajonė!

2

Prašmatni sofa

Saldainių dėžutės dangtis perkerpamas pusiau ir dvi jo dalys „nematomoje“ pusėje suklijuojamos naudojant klijais išteptas gležnesnio popieriaus skiauteles. Malonu pailsėti ir išgerti arbatos su vafliais!

vafliai

Vafliai su smulkintais riešutais

Sukarpome minkštą vidinį saldainių dėžutės popierių. Ant kiekvieno „vafliniuko“ išspaudžiama klijų lašelių, o ant jų užberiama „bronza“ dažytų skaldytų akmenukų. Kviečiame arbatėlės!

Autorė Eglė Narvilė