Gydomės… vibracijomis

Ar įmanoma per kelias minutes gauti išsamią informaciją apie visą organizmo sveikatos būklę, o paskui per savaitę ar porą pastebimai ją pagerinti? Biorezonanso metodo šalininkai sako, kad tikrai taip, ir įdomiai pristato pačių taikomą metodiką.

Biorezonansu žmones tiria gydytojai homeopatai, holistai, kai kurie kiti specialistai. Jau seniai  atrasta, kad mikroorganizmai skleidžia tam tikrus dažnius, bangas skleidžia ir visos mūsų ląstelės, taigi aptariama metodika stengiasi šias žinias panaudoti.

Apie biorezonansą kalba ir gydytojas kardiochirurgas dr. Jurgis Brėdikis knygoje „Kitokiu žvilgsniu“: „Bet kurio sveiko organo ar audinio signalai visada vienodi, o pakenktų signalai skiriasi priklausomai nuo pakenkimo laipsnio ir pobūdžio. Panaudojus sveikų ląstelių signalus imituojančius impulsus sukurti kompleksiniai informacinės banginės diagnostikos metodai ir aparatai terapijai. Klinikiniai tyrimai parodė, kad jie neveikia normalių ląstelių, tačiau sužadinę elektromagnetinį rezonansą nesveikosiose naikina patologinius virpesius. Neabejoju, kad čia atsiveria didelės nemedikamentinio gydymo perspektyvos.“

Šiuo metodu gydo norvegų mokslininkas Thomas Aksnesas, savo šalyje turintis didelį klinikų tinklą. Jis du kartus viešėjo ir Lietuvoje. Čia jo paskaitos sulaukė didelio susidomėjimo.

Tam tikrai aparatais ligos nustatomos ląstelių lygmenyje, kol jos dar neįsibėgėjusios, kol galbūt pastebimos tik jų užuomazgos. Štai todėl kai kurių biorezonansu nustatomų negalavimų nediagnozuoja oficialioji medicina. Ši metodika priskiriama prie netradicinės medicinos šakų.

O dar šia metodika tikrinami kosmonautai, ruošiami skrydžiams į kosmosą, – norima įsitikinti, ar jų ląstelės nepaveiktos ligų.

 

Nuo nugaros iki čakrų būklės

Diagnostikos procedūra biorezonansiniu metodu vyksta taip: basas kojas reikia uždėti ant metalinių aparato elektrodų, elektrodus paimti į abi rankas, dar du elektrodai uždedami ant galvos. Tuomet per minutę visas organizmas nuskenuojamas ir gaunamas sveikatos būklės aprašymas. Jis yra suprantamas ir tiems, kurie neturi medicininio išsilavinimo, tad galbūt biorezonanso aparatas kada nors bus daugelyje namų, kaip kad kraujospūdžio matuoklis.

Atlikę testą sužinome tikrai daug duomenų apie organizmo sveikatos būklę – apie mikroorganizmus, parazitus, apie tai, kurios organų sistemos išsiderinusios ar sergančios, kokia stuburo, nervų sistemos būklė ir pan. Dar šis aparatas parodo, kokių mikroelementų mums trūksta. Taip pat juo galima atlikti bandymus ir nustatyti, ar mums tinka vartojami vaistai arba kosmetika. Šis aparatas netgi parodo žmogaus čakrų būklę!

 

Viską galima koreguoti

Vienas biorezonanso aparatas padeda organizmo būklę diagnozuoti, o kitas – ją koreguoja. Pastarasis skleidžia elektromagnetines bangas ir mus gydo jų dažniais. Taigi sužinoję savo organizmo būklę galime į prietaisą įrašyti reikiamas programas, kurios mus ir gydys. Iš viso yra 3500 programų. Naudojantis jomis galima gerinti ar koreguoti pačias įvairiausias organizmo veiklas – aktyvinti klausos, regos, kalbos, pusiausvyros centrus, mažinti skausmą, pagerinti būklę, jei sergama autizmu, epilepsija, cerebriniu paralyžiumi, alergija ir kt.

Visa tai aparatas gydo vibracijomis. Jis turi dvi antenas – harmonizuojamąją ir antiparazitinę. Antiparazitinė antena veikia parazitus, kirmėles, virusus, bakterijas, grybelį. Juos aparatas savo skleidžiamais dažniais tiesiog nužudo. Kiekvienas mikroorganizmas turi savo dažnį, ir kai paleidžiame bangas, kurios virpa tokiu pat dažniu, kaip ir jis, gyvis žūsta. Vėliau mikroorganizmų likučiai pašalinami per limfą.

Daugelio ligų kilmė – parazitinė. Nors mes tų parazitų nematome, bet jie veikia įmuninę sistemą, sukelia įvairiausius uždegiminius procesus.

Panašiai pasakytina ir apie toksinus – jų šiais laikais gauname daug ir iš užteršto oro, ir su maisto priedais, vaistais, ir pan., o „detoksikacijos“ programa padėtų mums jų atsikratyti. Kuo tų toksinų lieka mažiau, tuo mūsų organizmo būklė geresnė.

Žinoma, tiks šį aparatą naudoti ir tada, kai puola peršalimo ligos, kad jis padėtų kovoti su virusais ir liga nesikomplikuotų. Dar jis turi programą, skirtą imuninei sistemai stiprinti.

 

Tereikia nešioti ant kaklo

Gydomasis prietaisas – tarsi nedidelis telefonas, jį patogu nešioti užsikabinus ant kaklo. Nereikia bijoti, kad dažniai sukels kažkokį šalutinį poveikį, – aparatas skleidžia kilohercus, o žmogui pakenkti gali tik megahercų dažniai.

Konkrečiam žmogui reikalingas gydomąsias programas galime leisti 4–5 dienas bent po kelias valandas per dieną (galima naudoti ir per naktį). Saugu jį naudoti ir visą laiką. Po kelių dienų vertėtų iš naujo pasidaryti organizmo būklės testą ir galbūt pasirinkti kiek kitokias programas. Juk mūsų organizmo būklė nuolat kinta.

Kai kurie žmonės įsigyja abu šiuos aparatus, o kiti – kurį nors vieną. Galbūt vieniems įdomesnė diagnostika, o gydytis jie nusiteikę kitokiais metodais, kitiems labiau norisi būtent gydymo vibracijomis.

 

Konsultavo chemikė, biorezonanso „Life Expert“ atstovė Jurgita Grigaliūnienė