Lietuvoje pasirodo pirmoji tokia – kūdikių sauskelnių prenumeratos paslauga

Sauskelnių prenumerata – skamba neįtikėtinai, tiesa? Anot prekės ženklo „Gege“ įkūrėjų, ši paslauga sparčiai išpopuliarėjo karantino laikotarpiu ir iki pat šiandien vis dar yra labai aktuali tėveliams. Sauskelnės į jūsų namus atkeliauja itin greitai, vos kelių mygtukų paspaudimu ir jums nebereikia rūpintis, kur įsigyti sauskelnes, kurios būtų tinkamiausios jūsų mažyliui.

Tapus tėvais vienas iš esminių ir pirmųjų rūpesčių yra tinkamai pasirinkti sauskelnes, kad jos nedirgintų ir taip jautrios naujagimio odelės. Tačiau, dažniausiai tėveliai būna įsigiję tik kelių gamintojų sauskelnes ir užklupus pirmiesiems rūpesčiams tikrai nenori lakstyti po parduotuves ieškoti to, tinkamiausio varianto. Kompanija „Gege“ Lietuvos rinkai siūlo išeitį ir pristato tarptautinę elektroninės prekybos platformą, kuri tėvams pasiūlys vystyklų prenumeratos paslaugą. Skamba neįtikėtinai, tiesa? Anot prekės ženklo „Gege“ įkūrėjų, ši paslauga sparčiai išpopuliarėjo karantino laikotarpiu ir iki pat šiandien vis dar yra labai aktuali tėveliams. Sauskelnės į jūsų namus atkeliauja itin greitai, vos kelių mygtukų paspaudimu ir jums nebereikia rūpintis, kur įsigyti sauskelnes, kurios būtų tinkamiausios jūsų mažyliui.

 

Suteikiama pinigų grąžinimo garantija

 

Sauskelnių prenumeratos paslaugą bus galima užsisakyti vos keliais paspaudimais – sauskelnės kiekvieną mėnesį bus pristatomos nemokamai, netgi suteikiant pinigų grąžinimo garantiją, jei paslauga ar prekės nepatiks. Prekės ženklas „Gege“ bendradarbiauja su didžiausiais Europos sauskelnių gamintojais, taip užtikrindamas nenutrūkstamą aukščiausios kokybės, dermatologiškai patikrintų ir patikimų „OEKO-TEX“ sertifikatą turinčių sauskelnių tiekimą. Tad jums tikrai nereikės rūpintis, nes sauskelnės bus ne tik ekologiškos, bet ir saugios jūsų kūdikio odelei.

 

Natūralios ir ekologiškos sauskelnės garsėja nepriekaištinga sudėtimi

 

Pastaraisiais metais itin auga ekologiškų produktų, kuriuose nėra parabenų, kvapiųjų medžiagų ir nereikalingų chemikalų, paklausa. Tad prekės kūdikiams tikrai nėra išimtis. Renkantis sauskelnes tėveliams vienas iš pagrindinių faktorių yra tai, ar jos nesukelia odos bėrimų. „Gege“ sauskelnės gaminamos naudojant inovatyvias technologijas ir aukštos kokybės medžiagas be kvapiųjų medžiagų, losjonų ir nereikalingų chemikalų. Tėvai, kurie renkasi „Gege“ sauskelnes, pastebi, kad jos yra plonos ir „kvėpuojančios“, bet tuo pačiu išlaiko pagrindines funkcines savybes – sugeriamumą ir sausumą per visą naktį.

 

Gege“ sauskelnės šiuo metu skelbia akciją: visi gali įsigyti sauskelnes su 10% nuolaida. Nuolaidos kodas: Mažylis10 . Prekių prenumeratą galima užsisakyti el. Prekybos platformoje thegege.com.